Ja zeker. Wij werken samen met NFP (Fisc Free), Lease a bike & Friesland lease.
Kom gerust langs in onze winkel voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn fiets via een fietsplan bestellen?

Dit zijn bij Haarlemse Fiets de opties om je nieuwe elektrische fiets met een fietsplan te bestellen en te betalen:

Optie 1: Zelf betalen en factuur inleveren bij je werkgever.

Je bestelt en betaalt de fiets zelf bij Haarlemse Fiets. De factuur zetten we op jouw naam en deze lever je in bij je werkgever. Je werkgever verrekent vervolgens het belastingvoordeel en de fiets tot het afgesproken bedrag. Na betaling van de factuur, wordt de fiets geleverd.

Optie 2: Zelf bestellen en je werkgever maakt het bedrag naar ons over.

Je bestelt de fiets zelf bij Haarlemse Fiets. Je vult het adres van je werkgever in bij het factuuradres en bij opmerkingen geef je aan dat je gebruikt maakt van optie 2: het fietsplan. De factuur, op naam van je werkgever, lever je vervolgens in bij je werkgever ter betaling. Als je werkgever de factuur volledig heeft betaald, krijg je bericht wanneer je fiets afgeleverd wordt.

Optie 3: Zelf bestellen en betaling verloopt via Nationale Fiets Projecten/FiscFree, Lease a bike of Friesland lease.

Haarlemse Fiets is aangesloten bij Nationale Fiets Projecten/FiscFree, Lease a bike en Friesland Lease. Je bestelt de fiets zelf bij Haarlemse Fiets. In het bestelproces kies je bij betaalmethode voor ‘Fietsplan’ en in het submenu kan je aangeven via welke bemiddelaar de betaling verloopt. De fiets wordt dan door ons gereserveerd. Je voert zelf nogmaals de bestelling in het systeem in bij NFP/FiscFree, Lease a bike of Friesland Lease. Bij NFP/FiscFree kun je direct de Code Fietskaart invullen. Wij ontvangen dan automatisch een goedkeuringsformulier. Voor bestellingen via Lease a bike hebben wij de bestelcode/pincode nodig om het contract te kunnen activeren.

Voor de afhandeling rekent NFP/FiscFree een vergoeding van 15% over de eerste €749,- met een maximum van € 112,35. Deze kosten worden aan je doorberekend als het een bestelling via NFP/FiscFree betreft. Hierdoor kan de prijs van de fiets de uitkering van je werkgever overschrijden. De meerprijs komt voor jouw rekening. Zodra het volledige bedrag is betaald, wordt de fiets aan je geleverd.

Je hebt uitgezocht welke fiets je wilt, maar deze fiets zie je niet terug in het assortiment bij de bemiddelaar. Geef dit aan bij de bemiddelaar. Dan bekijken we het assortiment voor de mogelijkheden.