Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9-17:30 en zaterdag van 10-17. U kunt ons telefonisch bereiken op 023-2073083 of stuur een email naar info@haarlemsefiets.nl

Je kunt tot 14 dagen nadat je je fiets hebt ontvangen een verzekering via Haarlemse Fiets afsluiten. Neem contact met ons op, dan regelen we het voor je. Hou je gegevens bij de hand, dan berekenen we de premie op basis van de fiets die je hebt gekocht en je postcode. De verzekeringspolis + voorwaarden van Kingpolis krijg je binnen 48 uur per mail doorgestuurd.

Om zorgeloos te kunnen genieten van je nieuwe fiets, bieden wij een doorlopende fietsverzekering van Kingpolis aan. Bij het bestellen van je fiets, kan je de premie berekenen en aangeven of je de verzekering wilt afsluiten. Wij zorgen ervoor dat je verzoek wordt doorgestuurd naar Kingpolis. Vervolgens worden de polisvoorwaarden binnen 2 werkdagen naar je toegestuurd. Kies je voor een fietsverzekering? Je fiets wordt verzekerd op de eerste dag dat je je fiets in je bezit hebt. Zo hoeft je niet onnodig extra premie te betalen.

U kunt een mail sturen naar info@haarlemsefiets.nl, het contactformulier invullen op onze website, of ons bellen op 023-2073083 (di-za).

Ja zeker. Wij werken samen met NFP (Fisc Free), Lease a bike & Friesland lease.
Kom gerust langs in onze winkel voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn fiets via een fietsplan bestellen?

Dit zijn bij Haarlemse Fiets de opties om je nieuwe elektrische fiets met een fietsplan te bestellen en te betalen:

Optie 1: Zelf betalen en factuur inleveren bij je werkgever.

Je bestelt en betaalt de fiets zelf bij Haarlemse Fiets. De factuur zetten we op jouw naam en deze lever je in bij je werkgever. Je werkgever verrekent vervolgens het belastingvoordeel en de fiets tot het afgesproken bedrag. Na betaling van de factuur, wordt de fiets geleverd.

Optie 2: Zelf bestellen en je werkgever maakt het bedrag naar ons over.

Je bestelt de fiets zelf bij Haarlemse Fiets. Je vult het adres van je werkgever in bij het factuuradres en bij opmerkingen geef je aan dat je gebruikt maakt van optie 2: het fietsplan. De factuur, op naam van je werkgever, lever je vervolgens in bij je werkgever ter betaling. Als je werkgever de factuur volledig heeft betaald, krijg je bericht wanneer je fiets afgeleverd wordt.

Optie 3: Zelf bestellen en betaling verloopt via Nationale Fiets Projecten/FiscFree, Lease a bike of Friesland lease.

Haarlemse Fiets is aangesloten bij Nationale Fiets Projecten/FiscFree, Lease a bike en Friesland Lease. Je bestelt de fiets zelf bij Haarlemse Fiets. In het bestelproces kies je bij betaalmethode voor ‘Fietsplan’ en in het submenu kan je aangeven via welke bemiddelaar de betaling verloopt. De fiets wordt dan door ons gereserveerd. Je voert zelf nogmaals de bestelling in het systeem in bij NFP/FiscFree, Lease a bike of Friesland Lease. Bij NFP/FiscFree kun je direct de Code Fietskaart invullen. Wij ontvangen dan automatisch een goedkeuringsformulier. Voor bestellingen via Lease a bike hebben wij de bestelcode/pincode nodig om het contract te kunnen activeren.

Voor de afhandeling rekent NFP/FiscFree een vergoeding van 15% over de eerste €749,- met een maximum van € 112,35. Deze kosten worden aan je doorberekend als het een bestelling via NFP/FiscFree betreft. Hierdoor kan de prijs van de fiets de uitkering van je werkgever overschrijden. De meerprijs komt voor jouw rekening. Zodra het volledige bedrag is betaald, wordt de fiets aan je geleverd.

Je hebt uitgezocht welke fiets je wilt, maar deze fiets zie je niet terug in het assortiment bij de bemiddelaar. Geef dit aan bij de bemiddelaar. Dan bekijken we het assortiment voor de mogelijkheden.

Bij Haarlemse Fiets is het helaas niet mogelijk om je bestelling te betalen via creditcard vanwege de hoge commissiekosten die hiermee gepaard gaan. Daarnaast valt een fiets als product over het algemeen buiten de aankoopverzekering die een Credit Card maatschappij vaak aanbiedt.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. De volledige betaling dient bij ons binnen te zijn voordat er een levering plaatsvindt. 

Bij Haarlemse Fiets kan je contant betalen en pinnen. Wil je pinnen? Zorg er dan voor dat je pinlimiet voldoende hoog is. In de webshop kan je betalen via iDeal.

In Nederland en België worden alle fietsen 100% rijklaar afgemonteerd geleverd. Onze gediplomeerde monteurs lopen alle fietsen voor levering volledig na. Tijdens deze controle worden de versnellingen en de remmen afgesteld, worden de spaken gespannen en wordt er een kleine proefrit op de fiets gemaakt, zodat wij er zeker van zijn dat je fiets 100% in orde is. Eventuele accessoires worden gelijk gemonteerd. Scheelt jou weer tijd en energie.

Indien de fiets op voorraad is, zullen wij een leverdatum met u afstemmen. De transporteur zal dan de fiets komen bezorgen op de afgesproken dag.